Kerala PSC LDC Answer Key 2017-KPSC LDC Answer Key Date Wise/Set Wise 2017

Kerala PSC LDC Answer Key 2017-17th June, 1st & 15th July KPSC LDC Answer Key District Wise 2017

Kerala Public Service Commission Will Conducting KPSC LDC Examination on Different Date For Different Districts. Now KPSC Conducts Some Examination Whose Answer Key Will Be Provided Here. Now Those Candidate who Give the KPSC LDC Exam 2017 they all Are looking for the Kerala PSC LDC Answer Key 2017.

Also Those Who Having Their Examination In Future they all Are also Looking for the Kerala PSC LDC Answer Key 2017 For the Preparation of their Examination. So Here We are Going to Upload the All KPSC Answer Key Time To Time after the Examination.

As KPSC Conduct the KPSC LDC Exam on 17th June,1st & 15th July,2017. Whose Answer Key is Upload Here. You Can Easily Download the KPSC LDC Answer Key 2017 and Get print Out of Answer Key.

Kerala PSC LDC Exam 2017 Schedule: District-wise

  • Thiruvananthapuram, Malappuram: 17 June 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM
  • Kollam, Thrissur, Kasaragod: 1 July 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM
  • Ernakulam, Kannur: 15 July 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM
  • Alappuzha, Idukki, Kozhikode: 29 July 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM
  • Pathanamthitta, Palakkad: 19 August 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM
  • Kottayam, Wayanad: 26 August 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM

KERALA PSC LDC ANSWER KEY 2017

NAME OF ORGANIZATION: KERALA PUBLIC SERVICE COMMISSION
NAME OF POST: LDC
EXAM DATE: JUNE,JULY & AUGUST 2017
new5NOTIFICATION: Kerala PSC LDC Answer Key 2017

KPSC LDC Answer Key 2017:Download Here

==>For Ernakulam, Kannur: 15 July 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM

KPSC LDC Answer Key 2017 15th july

 

==> For Thiruvananthapuram, Malappuram: 17 June 2017, Saturday 1.30 PM to 3.15 PM

KPSC LDC Answer Key 2017 17th juneKPSC LDC Answer Key 2017 17th juneKPSC LDC Answer Key 2017 17th june

 

 

Kerala PSC LDC Exam 17.06.2017 Asked Questions in Various Sets :

1) Which disease is caused by virus attack ?

Ans : Mumps

2) Parliament in US is known as ?

Ans : Congress

3) Which place in Kerala is known to be Keralas Holland ?

Ans : Kuttanad

4) Hens hatch in ?

Ans : 21 days

5) Who gave leadership to Green Revolution ?

Ans : M.S Swaminathan

6) Structure of DNA was discovered by ?

Ans : Watson and crick

7) Place in Kerala where rearing of ducks is most popular ?

Ans : Kuttanad

8) Veterinary College in Kerala is situated in ?

Ans : Mannuthi

9) What is marsh gas ?

Ans : Methane

10) Secretion of liver ?

Ans : Bile

11) Fungus that produces alcohol ?

Ans : Yeast

12) Operation flood is associated with ?

Ans : Milk

13) Name the disease caused by house flies ?

Ans : Cholera

14) Transportation of food in plants is taken through ?

Ans : Phloem

15) Germanys first women Chancellor ?

Ans : Angela Markel

16) Dengu fever is caused by ?

Ans : Virus

17) Which is the largest living bird ?

Ans : Ostrich

18) Name the first Indian to become a member of British parliament ?

Ans : Dadabhai Naoroji

19) Who is known as the lady with lamp ?

Ans : Florence Nightingale

20) Nightingale of India ?

Ans : Sarojini Naidu

21) Real name of kakkanadan ?

Ans : George Varghese

 

KERALA PSC LDC RESULT 2017:

Kerala Public Service Commission has successfully conducted the written examination available for the Kerala Lower Division Clerk Post on June,July & August 2017. The written exam was conducted in which huge number of candidates who had applied online for this recruitment drive appeared in this written exam and are now searching eagerly for the Kerala PSC LDC Result 2017. Which is Soon Upload on KPSC Official Website After All Examinations.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *